Cautare

7311 de rezultate pentru "martis biatrice avocst specializat in drept penal" (2.74 secunde)
Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - In aceasta luna de guvernare, guvernul a exercitat puterea legitim, in spiritul si in litera Constitutiei.
reforma justitiei, ca serviciu public in orice stat de drept si modern , raportul CE si perspectiva accesului Romaniei la spatiul Schengen si problemele politicienilor aflati pe circuitul justitiei, inclusiv colegi precum Nastase si Mitrea sau altii colegi de la Senat.
Liderii grupurilor parlamentare ale PNL, deputatul Calin Popescu-Tariceanu si senatorul Puiu Hasotti, i-au adresat premierului Boc o scrisoare in care ii solicita acestuia ca guvernul sa nu-si asume raspunderea pe Coduri, sustinand ca nu exista un termen- limita fixat de Comisia Europeana.
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
Reproducem in continuare alte extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman:
Devin de neinteles daca se manifesta in interiorul aceluiasi partid sau intr-o alianta. ... Ca sa nu mai vorbim ca astfel de ofensive distrugatoare pot fi catalogate drept tradare, act care se pedepseste fie moral, fie penal, precum tradarea de tara.
apartenenta la UE, esentiala, apartenenta la NATO, la fel de importanta, si parteneriatul strategic cu SUA, a treia mare axa de politica externa • Daca parteneriatul cu SUA, cel mai complex pe care il are romania, vizeaza interese economice, investitii, cooperare militara, apartenenta la NATO inseamna securitate iar apartenenta la UE e viata noastra de zi cu zi si sansa noastra pentru viitor • Despre apartenenta la UE as vrea sa va vorbesc astazi • Care ne sunt principalele obiective pentru aprofundarea procesului de integrare • Primul e legat de a avea un stat modern, eficient, un stat de drept • Al doilea e legata de adoptarea monedei euro si al treilea, la fel de important, dar cu o semnificatie politica deosebita, e apartenenta la Schengen • Statul de drept:
Adrian Vrauko) Liviu Dragnea este unul dintre cei mai comentati oameni in aceste zile. ... Liviu Dragnea s-a nascut in Teleorman, pe 28 octombrie 1962 in comuna Gratia. De profesie este inginer, iar in politica a inceput sa fie cunoscut ca membru PD.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Puteti citi in continuare postarea din 7 februarie 2011.
Patru tineri sunt cercetati dupa ce politistii au stabilit ca ei faceau parte dintr-un grup infractional specializat in furturi din automobile.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni. ... Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
In primul rand, as vrea sa felicit Guvernul Romaniei, cu precadere pe primul-ministru Victor Ponta, pe viceprim-ministrul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu si pe ministrul Economiei si Comertului, domnul Daniel Chitoiu, pentru faptul ca in negocierile din aceasta runda cu FMI, lucrurile merg foarte bine.
Coalitia pentru Familie, neafiliata confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizatii neguvernamentale, fundatii si asociatii si 4 federatii romanesti care militeaza pentru promovarea valorilor familiei traditionale, a realizat o recapitulare rapida a principalelor argumente ale Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si a motivelor pentru care acestea nu sunt valide.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Bunicul sau patern, preotul Toma Chiricuta, doctor in teologie in Germania, a fost arestat chiar in biserica in care slujea, Zlatari, din cauza unei inscriptii: Omul, in afara de trup, are si suflet.
"A fost lovitura de stat, a fost atacat statul de drept, au plecat investitorii, a scazut leul" si cate nu spune Basescu, cand de fapt obsesia lui este cu totul alta. Referendumul inseamna pentru el un sfarsit politic rusinos in tara si in exterior.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Conflictul dintre Nastase si Iorgovan s-a declansat din cauza initiativei senatorului de a depune un denunt penal impotriva presedintelui Traian Basescu.
Proiectele celor patru coduri, penal, civil, de procedura penala si civila, facute pe genunchi de comisiile de specialitate si fara nici un fel de consultare a societatii civile, incalca flagrant drepturile omului prevazute in Constitutie.
Premierului Taricenu i-au trebuit cateva zile pentru a se dezmetici din socul loviturilor primite in ultimul timp. Raspunsurile date aseara in cadrul unei emisiuni televizate au avut insa darul de a mai stinge cateva semne de intrebare.
Incepand de ieri, Codul Penal modificat la insistentele ministrului Justitiei, Monica Macovei, dezincrimineaza infractiunile de insulta si calomnie, prevazute in articolele 205 si 206, infractiuni aflate inca din anii '60 in acesta. ... Prin modificarile ce au intrat in vigoare vor fi inasprite pedepsele menite sa descurajeze comportamentele discriminatorii.
google-analytics.com